Je bekijkt nu Sportscholen 1 juli open!🥳

Sportscholen 1 juli open!🥳

Waarschijnlijk kunnen sportscholen op 1 juli open! Op 27 mei heeft Mark Rutte bekendgemaakt dat sportscholen niet meer tot 1 september gesloten zijn, maar dat ze eerder open kunnen. Hierbij wordt wel vermeld dat sportscholen alleen op 1 juli open kunnen wanneer de situatie rondom het coronavirus dit toelaat. Wanneer de situatie tussentijds verslechterd wordt er alsnog bepaald om de sportscholen gesloten te houden. In de week voordat de versoepeling in gaan wordt er definitief besloten of dit door kan gaan. 

Hoe kunnen sportscholen 1 juli open?

NLactief heeft een protocol opgesteld die ervoor zorgt dat er verantwoord gesport kan worden. Wij zullen dit protocol strikt volgen zodat ook Push & Pull Fitness direct vanaf 1 juli weer open kan! 

Er gaat het één en ander veranderen aan de sportbeleving bij Push & Pull Fitness. Zo zal je altijd eerst moeten reserveren voordat je kunt gaan trainen, daarnaast is het wel lekker rustig in de gym. Er wordt namelijk een ruim limit gesteld op het aantal sporters in de gym. Wil je meer weten over de maatregels die we gaan treffen om op 1 juli op te kunnen? Lees dat het protocol van NLactief even door. Download hem hier

Sportschool Groningen