Zoek je een powerlifting coach?

Powerlift coach

Zoek jij een powerlifting coach en wil je sterker worden in één van de drie oefeningen van het powerliften: squat, bench en deadlift? Bij Push & Pull werken we met de top powerlifting coaches van 9/9 coaching. Online powerlifting coaching van Silvan en Maas brengt jou naar het volgende niveau van jouw powerlifting carrière.

De powerlift coach gaat je helpen bij het perfectioneren van de techniek van de drie lifts, maar richt zich ook op het mentale aspect van powerlifting en het naleven van een optimaal programma voor jouw doel en dat voor jou op maat wordt gemaakt.

Persoonlijke records verbroken
0 +

Voor wie is onze powerlift coaching bedoeld?

Om de kennis van de powerlift coach optimaal te benutten is enige ervaring met krachttraining, voordat je aan de slag gaat met één van de powerlift trainers, vereist. Het Powerlifting coaching programma is dus niet bedoeld voor de absolute beginner. Een basis van minimaal één jaar krachttraining is voldoende om flinke progressie te boeken met het schema.

Dus, ben jij:

 • een gedreven krachtsporter die wil beginnen met powerlifting of al een tijdje bezig is?
 • gemotiveerd om de perfecte techniek aan te leren voor squats, deadlifts en benchpresses?
 • iemand met een basis voor krachttraining?
 • niet bang om hard te trainen?

Dan is dit powerlifting coaching programma perfect voor jou! Plan snel een kennismaking in om zo snel mogelijk te starten.

Onze online powerlifting coaches

9 for 9 coaching

Besluit je de uitdaging aan te gaan met één van onze online powerlift coaches, dan word je begeleid door Silvan of Maas, oprichters van 9for9 Coaching. Silvan en Maas zijn ervaren powerlifters en zijn met 9for9 Coaching al geruime tijd actief binnen de sport. Ze begeleiden atleten op- en naar het hoogste niveau en hebben tal van PR’s helpen verbreken.

Door de uitgebreide ervaring en kennis die Silvan en Maas hebben kunnen ze jou op het gebied van programmering, techniek en motivatie helpen je powerlifting skills te boosten.

Als je na het eerste traject door wilt gaan met powerliften en over talent, wedstrijdervaring en een passie voor de sport beschikt, kun je een aanvraag indienen om deel uit te maken van het 9for9 competitieteam, die bestaat uit allemaal zeer gedreven en getalenteerde atleten die liften op hoog niveau!

Online powerlifting coach én fysieke begeleiding

Wil je naast online powerlift coaching ook fysieke begeleiding? Ook dat is mogelijk bij het ‘Goud’ pakket. Als onderdeel van dit pakket krijg je twee fysieke personal training sessies waarbij je specifiek gaat werken aan de technieken van de verschillende lifts.

Waar bestaat het online powerlifting coachpakket uit?

 • 8 weken lang begeleiding
 • Online coaching middels een powerliftschema.
 • 4 check-in momenten
 • Uitlegvideo’s over de perfecte techniek
 • Video-analyses op je lifts

Hierbij is het goed om te weten is dat we verschillende pakketten aanbieden die je hieronder vindt. Afhankelijk van het pakket dat je neemt, krijg je nog meer coaching, zoals je ziet.

Dien je aanvraag in voor jouw powerlift coach

Ben je helemaal enthousiast geworden? Wij ook en we kunnen niet wachten om jouw powerlift journey te laten beginnen! Vraag vandaag nog een kennismaking aan, zodat Silvan of Maas direct aan de slag kunnen met jouw persoonlijke powerlifting programma.

Heb je nog vragen? App ons dan gerust via de Whatsapp button rechtsonderin. Natuurlijk mag je ook direct je aanvraag indienen voor jouw persoonlijke powerlift coach! 

Herken jij je in het volgende?

Klantervaringen

Nooraldeen
Nooraldeen
@noor.lifts
Lees verder
Ik ben in januari 2023 gestart bij Maas als mijn nieuwe coach, nadat ik mijn vorige coach had verlaten. Ik was op zoek naar vernieuwing en persoonlijkere begeleiding. Op dat moment was ik al 12 weken bezig met mijn voorbereiding voor het NK junioren. Ondanks dat ik de Ramadan observeerde, behaalden we een prachtig resultaat dankzij Maas' vermogen om al mijn negatieve gedachten om te zetten in positieve energie. Bovendien staat hij altijd klaar om al je vragen tijdens de sessies te beantwoorden. Mijn progressie op het gebied van SBD (Squat, Bench Press, Deadlift) was ook opmerkelijk in korte tijd. Tijdens mijn vorige wedstrijd behaalde ik een totaal van 580 kg, maar op het NK wist ik mijn prestaties te verbeteren tot een totaal van 610 kg. Mijn squat ging van 200 naar 207,5 kg (een persoonlijk record van 7,5 kg toename). Mijn bench press ging van 140 kg naar 142.5 kg (een persoonlijk record van 2,5 kg toename) en mijn deadlift steeg van 240 kg naar 260 kg (een persoonlijk record van 20 kg toename). Ik kan Maas ten zeerste aanbevelen aan atleten die het beste uit hun trainingsproces willen halen. Hij beperkt zich niet alleen tot het opstellen van trainingsschema's, maar kijkt ook naar je dagelijkse routine, fysieke gesteldheid, voeding en andere relevante aspecten. Ik ben zeer tevreden met Maas als mijn coach en ik hoop nog lang met hem samen te werken om samen aanzienlijke vooruitgang te boeken..
Cedric van Lenthe
Cedric van Lenthe
@cedricvanlenthe
Lees verder
Ik ben al meer dan een jaar gecoacht door Maas en hij heeft mijn verwachtingen als coach overtroffen. Ik zocht iemand om van te leren en mijn training naar een hoger niveau te tillen, en tot op de dag van vandaag leer ik nog steeds veel van hem, zelfs buiten de sportschool. Zijn coaching heeft me mooie inzichten gegeven die ik ook in mijn dagelijks leven kan toepassen. Samen hebben we geweldige resultaten behaald: 12 kg aangekomen in lichaamsgewicht, meer dan 30 kg toegevoegd aan mijn squat en deadlift, en 25 kg aan mijn bench. Maas communiceert duidelijk en snel en toont ook veel betrokkenheid bij mijn welzijn als atleet, wat hem onderscheid van andere coaches. Ik zou zijn coaching aan iedereen aanraden; hij is echt het volledige pakket.
Jort Peels
Jort Peels
@jort.pl
Lees verder
Silvan is een zeer intelligente coach, met veel ervaring in de sport op hoog niveau als coach en als lifter zelf. In december 2021 kwam ik naar Silvan voor powerlift coaching. Sindsdien zijn we samen van een 460 totaal (160/110/190) naar een 620 totaal (235/135/250) gegaan. Wat ik al snel merkte, is dat Silvan over veel kennis in de sport beschikt en een goed probleemoplossend vermogen laat zien. Dit zie ik ook terug in mijn trainingsschema’s en in zijn feedback op mijn techniek op de squat, bench en deadlift. In de tijd onder Silvan merk ik echt dat ik veel gegroeid ben als lifter, zoveel mentaal als fysiek, en daar ben ik hem super dankbaar voor. Silvan is nu niet alleen een hele goede coach/mentor, maar ook een hele goede vriend 🙂
Stan Geraedts
Stan Geraedts
@stan_grdts
Lees verder
Sinds afgelopen december zijn Silvan en ik samen aan de slag gegaan en dit was een fantastische keuze. De communicatie verloopt vrijwel altijd goed en Silvan probeert het je echt te laten begrijpen wat hij je wilt leren of zeggen. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat Silvan ook vrij direct is en jij dit ook naar hem kan zijn. Hij zegt je waar het op staat: als een van je lifts die dag minder goed is dan draait hij er niet omheen maar kaart hij dit aan en vertelt hij wat er beter kan. Hij houdt ook altijd rekening met persoonlijke issues waardoor je sessies beter of slechter verlopen en zal naar je luisteren: heb je slecht geslapen, was je dieet wat anders, heb je hier of daar een pijntje. Communiceer dit naar Silvan en hij zal samen met je een oplossing gaan zoeken. Qua programmering en werkwijze vindt ik het ook super, hij zal altijd vragen wat je fijn/niet fijn vindt en zo gaan experimenteren in je schema, door deze aanpak kan hij zijn kennis kwijt en heb je alsnog genoeg eigen inbreng. Het handlen op een wedstrijd kan in mijn ogen niet beter. Silvan zei namelijk "het enige wat jij vandaag gaat doen is liften, focussen en plezier hebben, de rest ga ik voor je doen" en dit heeft hij zeker gedaan. De werkwijze van deze Groningse reus heeft in de afgelopen maanden gezorgd voor een ruime 60kg op mijn totaal. Dus we kunnen zeker zeggen dat zijn werkwijze ook echt werkt!
Betty Aborah
Betty Aborah
@bettylifts
Lees verder
Maas coacht mij nu 1,5 jaar. Hij heeft mij geïntroduceerd in de sport en na 4 maanden heb ik mijn eerste wedstrijd gedraaid. Maas heeft een fijne programmering en snelle reactietijden. Hij neemt zijn tijd om je techniek te observeren en optimaliseren. Wat ik heel fijn vind, is de uitleg met waarom bepaalde oefeningen/volgorden aangehouden worden. Voordat ik gecoached werd waren mijn prs 130/67,5/185. Inmiddels is het 162,5/82,5/207,5. In anderhalf jaar hebben mijn total dus met 70 kilo verhoogd. Binnen 1 jaar na mijn eerste competitie heb ik het NKj gewonnen en een kwalificatie voor het WKjr behaald. Zonder Maas was dit niet gelukt 🙂
Jesse van de Zee
Jesse van de Zee
@gesselifts
Lees verder
Ik vind maas een ontzettend goede coach, ook al is het mijn eerste coach dan. De reden waarom ik Maas een fijn en goede coach vind is omdat ik vaak het gevoel heb dat we op één lijn zitten. Ook vind Maas altijd weer een leuke manier om mijn en andere atleten hun schema’s weer nieuwer en leuker te maken dan de vorige, en zo blijft de coaching altijd fris en uitdagend! Maas zelf vind ik altijd intelligent over komen en heb altijd het gevoel dat hij ook met zekerheid verteld wat er goed en fout is aan de uitvoering van een oefening en niet zomaar wat onzin uitkraamt! De feedback die ik heb gekregen en nog steeds krijg heeft mij enorm geholpen met techniek voor zowel mijn SBD en accessories. Ik ben door natuurlijk het sterker worden en de grote hoeveelheid hulp in mijn techniek van een 210 squat naar 230 squat gegaan, 145 bench naar 162,5 bench gegaan en 245 deadlift naar 290 deadlift gegaan. Maas krijgt het ook altijd voor elkaar om steeds weer een nieuwe manier te vinden om een oefening zo goed mogelijk en duidelijk uit te leggen. Zelf wil ik altijd zo gedetailleerd mogelijk weten hoe ik een oefening uitvoer en Maas weet zich daar altijd goed op aan te passen en heeft altijd antwoord. De communicatie met Maas is altijd super fijn en hij laat dan ook goed weten wanneer hij wat minder beschikbaar is door bijvoorbeeld tentamens. Deze duidelijkheid vind ik zelf heel belangrijk en kan ik enorm waarderen.
Vorige
Volgende

Het beste startpunt voor een beginnend powerlifter!

Zilver

299 eenmalige betaling
 • Online coaching
 • 4 check-in momenten
 • 8 weken powerlifting schema
 • uitlegvideo's: 'DE PERFECTE FORM'
 • Uitlegvideo's: 'MASTER DE TECHNIEK'
 • Video analyse op je lifts

Goud

399 eenmalige betaling
 • online coaching
 • 9 check-in momenten
 • 2 Video calls
 • 8 weken powerlifting schema
 • uitlegvideo's: 'DE PERFECTE FORM'
 • Uitlegvideo's: 'MASTER DE TECHNIEK'
 • Video analyse op je lifts
 • Piekmoment of taper mogelijkheid
Populair

Platinum

599 eenmalige betaling
 • Online coaching
 • 9 check-in momenten
 • 2 Video calls
 • 8 weken powerlifting schema
 • uitlegvideo's: 'DE PERFECTE FORM'
 • Uitlegvideo's: 'MASTER DE TECHNIEK'
 • Video analyse op je lifts
 • Piekmoment of taper mogelijkheid
 • 2x fysieke personal training!

Zoek je een powerlifting coach voor je volgende wedstrijd?