PERSONAL TRAINING GRONINGEN

Starten met personal training in Groningen? Zo snel mogelijk naar je doelen werken op een effectieve en verantwoorde manier is niet eenvoudig. Om deze reden haken veel mensen in een begin stadium al af. Ze behalen geen resultaat, weten niet wat ze moeten doen en verliezen motivatie. Fitness is complexer dan vaak wordt gedacht, trainen met een personal trainer is de oplossing om snel je doelen te halen! Start daarom met Personal training bij Push & Pull Fitness in Groningen. Hierbij ga je 1 op 1 aan de slag met je personal trainer in een compacte sportschool. De kleinschaligheid van de sportschool en een persoonlijke benadering zorgen voor een prettige omgeving voor personal training. Op zoek naar personal training in Groningen? Zoek niet verder en plan direct een gratis kennismaking!

Personal training Groningen

PERSONAL TRAINING GRONINGEN

Starten met personal training in Groningen? Zo snel mogelijk naar je doelen werken op een effectieve en verantwoorde manier is niet eenvoudig. Om deze reden haken veel mensen in een begin stadium al af. Ze behalen geen resultaat, weten niet wat ze moeten doen en verliezen motivatie. Fitness is complexer dan vaak wordt gedacht, trainen met een personal trainer is de oplossing om snel je doelen te halen! Starten daarom met Personal training bij Push & Pull Fitness in Groningen. Hierbij ga je 1 op 1 aan de slag met je personal trainer in een compacte sportschool. De kleinschaligheid van de sportschool en een persoonlijke benadering zorgen voor een prettige omgeving voor personal training.

ONZE PERSONAL TRAINERS

Personal training in Groningen met Rink Dubblinga & Laurens Groeneveld
Personal trainer Roald Smit
Personal trainer Arjo Neevel

START MET PERSONAL TRAINING!

Wil je werken aan je fitnessdoelen en aan de slag gaan met personal training? Bij ons ben je bij ons aan het goede adres voor personal training op onze locatie in Groningen. Wij helpen je graag verder om aan de slag te gaan in de sportschool. Bij onze personal training sessies ben je ongeveer 60 minuten aan het sporten, waarvan je 45 minuten intensieve begeleiding krijgt. Wij zorgen ervoor dat je vooraf zelfstandig een warming-up kunt doen, daarnaast kan achteraf nog zelfstandig aan cardio worden gedaan. In deze 45 minuten word je begeleid met krachttraining en krijg je coaching op het gebied van voeding. Zo kunnen wij meer mensen in Groningen helpen met effectieve en professionele personal training! Maak een afspraak voor een gratis kennismaking voor personal training bij de sportschool in het centrum van Groningen.

PRIJZEN VOOR PERSONAL TRAINING

Heb je interesse in personal training, neem contact met ons op via onderstaand formulier.