Personal Training Groningen

Personal training in Groningen doe je bij dé sportschool in het centrum van de stad: Push & Pull. Eén op één aan de slag met één van onze ervaren personal trainers betekent dat je gericht aan de slag gaat met jouw gezondheid en fitnessdoelen. Samen werken we aan jouw gewicht, spiermassa, kracht en specifieke sportdoelen. We richten ons daarbij op de krachttraining en je voeding en leefstijl. Heb jij al zin om aan de slag te gaan met je eerste personal training sessie in hartje Groningen?

Kom GRATIS kennismaken

Sporters hebben hun doelen behaald met personal training van Push & Pull
0 +

Testimonial

De 8 weken-challenge is erg pittig, maar je harde werken wordt zeker beloond. 
 
Voor mij hield de challenge in dat ik 8 weken minimaal 4 keer per week sportte, ik dagelijks minimaal 10.000 stappen zette, en ik me hield aan een calorie- en eiwittendoel. De begeleiding tijdens de challenge was erg fijn en soms ook erg nodig. Zo heb ik geleerd betere eetkeuzes te maken en heb ik ook betere focus in de gym gekregen. En als ik het clean eten en sporten niet meer zag zitten, was het fijn hierover te sparren. Na 8 weken ben ik zeer tevreden over het resultaat, ik ben 5,5 kilo lichter, en blijf ik zo doorgaan. 
 
 

Onze personal trainers

ROBERT

NOORA

RALPH

ELISE

RAMON

LAURA

RESULTAAT GEGARANDEERD!

Jouw doelen staan centraal en met onze expertise zorgen we voor het juiste plan. ‘UITVOEREN’ is het magische woord voor resultaat! Ben jij er klaar voor om echt met je doelen aan de slag te gaan? Dan behaal je gegarandeerd resultaat met onze personal trainers!

Brons

354
250 Maandelijks
 • 1 keer per week personal training t.w.v. €160
 • Lichaamsmetingen t.w.v. €30
 • Sportschool lidmaatschap t.w.v. €49
 • Persoonlijk trainingsschema t.w.v. €40
 • voedingscoaching t.w.v. €75
 • 10% korting op supplementenpakket
 • Totale waarde: €354

Zilver

514
350 Maandelijks
 • 2 keer per week personal training t.w.v. €320
 • Lichaamsmetingen t.w.v. €30
 • Sportschool lidmaatschap t.w.v. €49
 • Persoonlijk trainingsschema t.w.v. €40
 • voedingscoaching t.w.v. €75
 • 10% korting op supplementenpakket
 • Totale waarde: €514
Populair

Goud

674
450 Maandelijks
 • 3 keer per week personal training t.w.v. €480
 • Lichaamsmetingen t.w.v. €30
 • Sportschool lidmaatschap t.w.v. €49
 • Persoonlijk trainingsschema t.w.v. €40
 • voedingscoaching t.w.v. €75
 • 10% korting op supplementenpakket
 • Totale waarde: €674

Push & Pull maakt het écht personal fitness

Om iemand goed en persoonlijk te kunnen begeleiden is het nodig dat de trainer een gedegen kennisbasis heeft. Daarom werken bij ons alleen maar gepassioneerde personal trainers die veel ervaring met krachttraining hebben. Alleen zo kunnen wij jouw trainingen écht ‘personal’ maken. Door de kennis die onze trainers hebben van fitness en krachttraining, kan de training tot in detail afgestemd worden op jouw doelen.

Daarnaast zijn we ook erg geïnteresseerd in jou als persoon en wordt er naast intensief getraind, ook gelachen. De training leuk vinden is ten slotte een goede motivator om het lang vol te houden! Jouw einddoel komt dan (bijna) vanzelf.

Wat houdt personal training bij Push & Pull Groningen in?

Personal training bij Push & Pull in Groningen houdt in dat jij in sessies van een uur één op één aan de slag gaat met één van onze fitness trainers, waarvan het eerste kwartier een zelfstandige warming-up is. Elke training begint vervolgens bij de basis: het uitvoeren van de juiste techniek. Dit is ook waar onze kracht ligt en waarin wij ons onderscheiden van andere sportscholen en personal trainers in Groningen. Wij helpen jou bij het aanleren van de perfecte techniek en met minder nemen wij geen genoegen. 

Personal training bij Push & Pull houdt ook in dat je gebruik gaat maken van de beste apparaten en materialen. Wij vinden het belangrijk dat jij je doelen behaalt en onze bijdrage daaraan is dat we jou de beste apparatuur bieden om dat doel te halen! Verder houdt trainen bij ons in dat je onderdeel wordt van de community. Geen macho-cultuur, maar serieuze sporters die elkaar helpen met hun passie en doelen!

Waarom een personal trainer nemen?

Personal training is de laatste jaren flink populairder geworden. Eén reden hiervoor is omdat we ons steeds bewuster zijn van onze gezondheid, maar ook omdat het betaalbaarder is geworden. Hierdoor kun jij van PT profiteren doordat;

• je leert bewegen met de juiste techniek;
• je sterker en fitter wordt;
• je beter in andere sporten wordt doordat je spieren meer kracht en een betere coördinatie krijgen;
• je naast een goede uitleg over de training ook tips krijgt om gezonder te leven.

Heb jij moeite om jezelf te motiveren, of ben je juist erg gemotiveerd maar weet je nog niet hoe je oefeningen uit moet voeren? Wacht dan niet langer en meld je direct aan voor personal training in Groningen bij Push en Pull

Kosten personal training bij Push & Pull Groningen

Fit worden en aan je gezondheid werken is een proces. Wij helpen jou daarbij door je de juiste techniek aan te leren, zodat jij je trainingen optimaal kunt doen. Wanneer je eenmaal op de goede weg bent, zul je merken dat je steeds vaker wilt sporten en daar werken wij graag aan mee! 

Personal training neem je bij ons al vanaf 250 euro per maand, waarbij je wekelijks één begeleide sessie krijgt. Daarnaast mag jij onbeperkt sporten in onze gym. 

Wil je vaker dan één keer per week een persoonlijke training? Dat kan ook! Check hieronder al onze PT-pakketten voor de mogelijkheden. 

Informatie over personal training

Méér dan een sportschool in Groningen

Wanneer je bij ons komt sporten ben je niet slechts ‘lid’ van onze gym. Push en Pull is een community van liefhebbers van fitness en krachttraining. Wij zeggen daarom ‘join the community’! Je vindt bij ons zowel gevorderde als beginnende sporters, wat het een zeer gevarieerde gym maakt. Ook onderscheiden we ons door de high-end apparatuur waar jij voluit mee kunt trainen. 

Je zult merken dat onze leden elkaar ook graag helpen tijdens het trainen als het om techniek gaat. Bij ons ben je dus geen basic lid en vind je ook geen basic sfeer!  

Meld je aan voor personal training in Groningen centrum

Hebben we jou al overtuigd om te komen trainen? Meld je dan direct aan voor je eerste PT-sessie. We beginnen vervolgens met een kennismakingsgesprek, gevolgd door een intake-training!

Liever eerst een keer langskomen om de gym te bekijken? Je bent van harte welkom. Ook kun je ons instagram account checken om een goede indruk van de sportschool te krijgen. 

Wij kijken ernaar uit op jouw je eerste personal training les in Groningen te geven. Tot snel!