Creëer jouw Droomlichaam!

LET OP!

nog 9 plekken beschikbaar

online fitness coaching

Ben je op zoek naar online fitness coaching of online bodybuilding coaching? Met onze online fitness coaching til je jouw prestaties naar het volgende niveau. Ons online trainingsschema is speciaal ontworpen voor sporters met minimaal één jaar fitnesservaring. 

Heb jij dus in ieder geval één jaar ervaring en de basis van krachttraining al onder de knie, maar ben je nu op zoek naar een personal, online coach? Lees dan snel verder, want onze online personal trainer helpt jou graag bij jouw fitnessdoelen!  

plekken beschikbaar
10

Onze online fitness coach

Robert Holtvluwer

Online fitness coaching werkt alleen als er wordt voldaan aan een aantal voorwaarden. Eén daarvan is natuurlijk je eigen inzet, maar een andere zeer belangrijke is de kennis van de coach. Ontmoet onze online fitness coach en personal trainer Robert! 

Met passie voor naturel bodybuilding is Robert een expert in het begeleiden van mensen naar hun ultieme fitnessdoelen. Met zijn uitgebreide kennis van fitness en voeding, maakt hij jouw op maat gemaakte trainingsprogramma en voorziet hij je van de beste voedingstips die perfect aansluiten bij jouw behoeften en ambities. 

Robert gelooft sterk in het bevorderen van een gezonde levensstijl en het maximaliseren van prestaties op natuurlijke wijze. Met zijn motiverende en ondersteunende aanpak zal hij je inspireren om het beste uit jezelf te halen met de online fitness coaching en je te helpen bij elke stap van je fitnessreis.

Als fervent beoefenaar van bodybuilding begrijpt Robert de uitdagingen en triomfen die gepaard gaan met het vormen van een indrukwekkend, gespierd lichaam. Zijn eigen toewijding aan een gezonde levensstijl en zijn indrukwekkende prestaties dienen als inspiratie voor zijn cliënten.

Herken jij je in het volgende?

Werkwijze

Wanneer je online fitness coaching gaat doen vraagt dat jouw uiterste inzet. Je wilt immers maximaal resultaat halen! Om dat maximale resultaat te krijgen, ondersteunen wij jou met onze online coaching. Hoe? Met handige tools en instrumenten.

Intake

Alles begint met een goede intake en kennismaking. Tijdens de intake bespreken we je doelen en wensen, zodat we die allemaal mee kunnen nemen bij het maken van een schema dat bij jou past. Of het nu gaat om online bodybuilding coaching of om je gewoon fitter, sneller of sterker te voelen!

Online trainingsschema in een handige spreadsheet

Om je eigen progressie bij te houden en om jouw trainingsschema en adviezen te verwerken, werken we met een online databestand. We hebben dit document zo gemaakt dat hij makkelijk in gebruik is en zodat je je trainingen en data makkelijk kunt loggen. Denk bij data van je lichaam aan lichaamsgewicht en omtrek van lichaamsdelen, maar ook aan het aantal uren dat je slaapt en de kwaliteit hiervan.

Metingen

Om te weten of je vooruitgang boekt en of de online personal training voor jou goed werkt, is het belangrijk dit te meten. Niet voor niets zeggen ze meten = weten! In het online document wat we met je delen vul je daarom regelmatig je lichaamsgewicht en de omtrek van lichaamsdelen in. Ook vetpercentages kunnen in het document worden bijgehouden.

Dashboard

In het document is ook een dashboard verwerkt, waarin je in één oogopslag je progressie kunt bekijken. Zo kunnen we samen ook direct bijsturen wanneer je doel niet (snel genoeg) dichterbij komt!

Whatsapp

Een ander belangrijk aspect van je fitnessreis is het kunnen overleggen met je online coach. Wij vinden persoonlijke contact erg belangrijk en werken daarom met Whatsapp in plaats van e-mails. Met behulp van Whatsapp kunnen we jouw online fitness coaching vragen sneller beantwoorden, waardoor jij de focus op je doel makkelijker kunt behouden! Ook kun je foto’s of video’s insturen om feedback op je techniek te krijgen.

Resultaten

Benieuwd wat online fitness coaching jou kan brengen? Laurens vertelt graag wat online personal training hem heeft gebracht. Het eindresultaat zie je op de foto’s!

Transformatie van Laurens

Ik wil graag mijn opmerkelijke ervaring delen over de 8-weekse online droogtrain challenge onder begeleiding van Robert. Met behulp van handige spreadsheets en een focus op intensiteit van de trainingen, heb ik een ongelooflijke transformatie doorgemaakt. In deze korte periode verloor ik maar liefst 5,4 kg aan vetmassa en bereikte ik een sixpack in korte tijd.

Robert’s online fitness coaching was een absolute gamechanger. Hij voorzag me van een gepersonaliseerd trainingsschema en voedingstips die perfect pasten bij mijn behoeften en doelen. De handige spreadsheets maakten het eenvoudig om mijn voortgang bij te houden en mezelf verantwoordelijk te houden.

Wat echt opviel, was Roberts nadruk op intensiteit in de trainingen. Hij moedigde me aan om grenzen te verleggen en uit mijn comfortzone te gaan. Zijn motiverende en ondersteunende aanpak gaf me het vertrouwen om door te zetten, zelfs als ik het moeilijk had.

Online coaching fitness: kosten

Het eindresultaat van een online fitness coaching traject is onbetaalbaar. Dat wil zeggen: we kunnen niet aan de hand van een bedrag uitleggen wat voor magisch gevoel een fit en sterk lichaam geeft. Voor de weg daarnaartoe hanteren wij echter twee prijzen. Ben je al lid van Push & Pull, dan profiteer je van een voordeliger tarief. 

Online coaching

99 Maandelijks
  • Uitgebreide intake
  • Gepersonaliseerd trainingsschema
  • Voedingscoaching
  • Wekelijkse updates
  • videobellen of fysieke check-ups
  • Lichaamsmetingen (Groningen)
  • Slaap analyse
  • Progressie dashboard
  • Supplementen advies
  • Antwoord binnen 24 uur (ma-vr)

RESULTAAT GEGARANDEERD!

Ja, je leest het goed. De dag dat jij vindt dat wij ‘niet deugen’ omdat je geen resultaat hebt behaald, krijg jij je geld terug. Wij geloven zo erg in onze online fitness coaching methode dat wij resultaat garanderen!

Waarom we zo overtuigd zijn? Onze online trainingsschema’s zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken uit de bewegingswetenschap. In ons online document is al deze kennis verwerkt. Alle metingen en berekeningen kunnen worden teruggeleid naar onderzoeken die aantonen dat het trainingsschema werkt. 

Daarbij houden we rekening met persoonlijke doelen en individuele behoeften. Een personal online coach nemen betekent namelijk ook dat je een trainingsschema op maat krijgt. Fitness en gezondheid is namelijk geen kwestie van ‘one size fits all’.  

Jouw commitment voor ons online trainingsschema

Gebruik maken van onze online personal coaching betekent dat je profiteert van al onze kennis en tools op het gebied van fitness en krachttraining. En woon je in, of in de buurt van Groningen? Dan heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze high-end gym in het centrum van Groningen. 

Het enige wat nog nodig is om jouw fitnessreis een succes te maken is jouw commitment en inzet! Om deze commitment zo groot mogelijk te maken, maken we altijd persoonlijk kennis met jou zodat we jouw trainingsschema zo persoonlijk mogelijk kunnen maken. Door onze ruime ervaring met het begeleiden van sporters weten wij namelijk als geen ander dat het succes van het halen van doelen nauw verbonden is met de mate waarin een trainingsschema past bij een sporter. Hoe persoonlijker en beter het schema afgestemd is op jou, hoe makkelijker het voor jou is je commitment te behouden en je doelen te behalen.

Plan je intake gesprek met onze online fitness coach

Ben je overtuigd en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Vul dan vandaag nog het aanmeldformulier in van onze online fitcoach Robert en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een intake. Afhankelijk van jouw wens kan dit ook fysiek, wanneer je in de gelegenheid bent om naar Groningen te komen. Wij kijken uit naar jouw online fitness coaching traject!