Online Fitness Coaching

Wil je resultaat gericht aan de slag? Online fitness coaching is een goed alternatief voor personal training. Bij online fitness coaching wordt je begeleid door een personal trainer, maar doe je de trainingen zelfstandig. Hierdoor maakt het niet uit waar op de wereld jij bent, onze coaches kunnen jou op afstand de begeleiding geven die jij nodig hebt om je fitnessdoelen te behalen!

X

Wat is online coaching bij INVINCIBLE?

INVINCIBLE staat voor het transformeren van jou als atleet en als persoon. We zetten hier breed in op alles wat jou tot je maximale vermogen drijft, van bewegingskunde tot voedingsleer, tot mentaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Deze holistische benadering zorgt ervoor dat je op verschillende vlakken aan de slag kunt om niks tussen jou en je potentie in te laten komen en je levenskwaliteit tot grote hoogtes te verbeteren!. Hierbij vinden we het educatieve deel zeer belangrijk, zodat jij ook daadwerkelijk gaandeweg de kneepjes van het vak leert en deze zelf kunt toepassen in jouw training en leefstijl.

Wij specialiseren ons vooral op bodybuilding en powerlifting. Onze coaches hebben wedstrijdervaring in beide takken van de krachtsport op nationaal niveau. Ondertussen is ons team ook enorm groeiende in wedstrijdsporters en hier zijn we trots op! Join jij ons team ook?

Training 💪

Je krijgt een volledig persoonlijk trainingsschema die wekelijks wordt bijgewerkt aan de hand van jouw prestaties. We kijken wekelijks mee naar alle voorwaarden die een goede trainingsweek scheppen en zorgen voor een optimaal plan per week. Natuurlijk is een trainingsweek slechts een klein onderdeel van het grote plan: jouw persoonlijke doelstelling. Samen gaan we in gesprek over jouw wensen en verwachtingen om daarna een plan op te stellen voor de lange termijn.

Voeding 🥦

Ervaar jij dieet en voedingsleer ook vaak als het moeilijkste onderdeel? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk geen dieet gekozen dat bij jou past. Wederom zijn er talloze factoren die een dieet werkende maken. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Met de handvatten en kennis die we jou meegeven leer jij wat het beste voor jou werkt. Grote kans dat je diëten dan je een stuk makkelijker zult ervaren.

Mindset 🧠

Wist je dat je mentaliteit en zelfontwikkeling van grote invloed zijn op je trainingsprogressie? De laatste tijd is er veel onderzoek gedaan naar sporters en de invloed van hun mentale benadering. Natuurlijk zal sporten zorgen voor een positieve mentaliteit, maar een positieve mentaliteit zal ook je sport beïnvloeden, hetzelfde geldt voor zelfontwikkeling. Denk aan hoeveel stress bepaalde persoonlijke situaties of denkpatronen opleveren, of welke overtuigingen jou tegenhouden om je doel te bereiken. Samen kijken we naar jouw obstakels en blokkades om de cirkel van potentie rond te maken.

De Online Coaches

Roald Smit

- Bachelor of arts Sportkunde - Expert in lichaam transformaties - Persoonlijke benadering

Roald Smit

- Bachelor of arts Sportkunde - Expert in lichaam transformaties - Persoonlijke benadering

Gidion Pijnakker

- Wedstrijdervaring Powerlifting - Gericht sterker worden - Motivator

Online Coaching pakket

  • Wekelijks contact jouw persoonlijke coach
  • Een dynamisch trainingsprogramma met wekelijkse update
  • Coaching in voeding
  • Toegang tot de Online Coaching Gids met waardevolle informatie over training, voeding en alle randzaken 
  • Toegang tot een videobibliotheek met correcte techniek

€99,- / maand

*Je coach neemt binnen 24 uur contact met je op voor het inplannen van een online intakegesprek. 

Zoek je een online fitness coach?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor een vrijblijvende kennismaking. 👇

[wpforms id="341"]