Je bekijkt nu De beste pre-workout van 2020, top 5!

De beste pre-workout van 2020, top 5!

Pre-workout supplementen zijn er in overvloed en ze doen allemaal min of meer het zelfde, ze zorgen voor meer energie, focus, kracht & uithoudingsvermogen. Maar welke moet je nou kiezen? Wij hebben de beste pre-workout supplementen van 2020 voor je op een rij gezet.

Samenstelling
Werking
Smaak
Prijs
Branding

5/5
4/5
5/5
4/5
4/5

All black everything (ABE) van het merk applied nutrition is de populairste pre-workout van dit moment, en niet zonder reden. ABE heeft een erg complete samenstelling is ontwikkeld voor de serieuze pre-workout gebruiker. Zoek je een pre-workout die je heerlijk je pan uit laat tintelen? Voor beginners kan deze hierdoor wat heftig zijn. Vind je de tinteling niet prettig? Dan is dit niet de beste pre-workout voor jou. Voor €29,00 heb je een top product met 30 servings en de keuze uit 10 smaken, die ook nog eens allemaal lekker zijn.

Samenstelling
Werking
Smaak
Prijs
Branding

4/5
5/5
5/5
4/5
4/5

Total war van Redcon1 is een pre-workout die ontwikkeld is voor de hardcore bodybuilder. Recon1 is een erg populair Amerikaans merk met producten van hoge kwaliteit. Deze pre-workout geeft een tintelend gevoeld door de beta-alanine, maar wel iets minder heftig dan ABE. Total War is verkrijgbaar in 12 smaken en drinken stuk voor stuk lekker weg. Total war geeft je 30 servings voor €29,90.

Samenstelling
Werking
Smaak
Prijs
Branding

4/5
3/5
4/5
5/5
3/5

Prolific is de pre-workout van het merk PEScience. Zoals de naam als doet vermoeden ontwikkeld PEScience producten op wetenschappelijke basis. Deze pre-workout is minder hardcore dan bovenstaande twee. In prolific zit geen beta-alanine en geeft je dan ook geen tintelende huid. Houd je dus niet van dat tintelend gevoel? Dan is de beste keuze voor jou. Prolific zorgt voor een goede focus tijdens het trainen en hier is deze pre-workout ook voor ontwikkeld. Prolific is tevens bekend van science based fitness professional Jeff Nippard. Deze pre-workout is verkrijgbaar is 4 verschillende smaken met 40 servings voor €29,90

Samenstelling
Werking
Smaak
Prijs
Branding

4/5
3/5
5/5
3/5
4/5

Een goede pre-workout hoeft niet altijd stimulanten te bevatten. Pre-workout zonder stimulerende werking zijn dit jaar steeds populairder geworden. PUMP 3G van het merk Applied nutrition heeft hiermee een schot in de roos gedaan. Een volledig PUMP pre-workout die zorgt voor een betere bloedstroom tijdens het trainen. Dit is het beste alternatief voor als je geen cafeïne wilt of als je in de avond trainen. Zo kun je toch lekker van je nachtrust genieten. Voor €31,00 heb je 30 servings en de keuze uit 2 heerlijke smaken icy blue razz of fruit burst.

Samenstelling
Werking
Smaak
Prijs
Branding

3/5
4/5
4/5
5/5
3/5

Cellucor C4, wie kent deze pre-workout niet?  C4 original is al een lang geleden op de markt gebracht en is één van de meest bekende pre-workouts wereldwijd. C4 is nou eenmaal een goeie degelijke pre-workout, ook in 2020. De samenstelling bestaat niet uit een uitgebreide innovatieve ingrediëntenlijst maar geen gewoon een solide basis die bewezen heeft te werken. C4 heeft een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Heb je een klein budget? Voor slechts €22,00 haal je 30 servings in huis en heb je de keuze uit 9 lekkere smaken.

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.