Je bekijkt nu De beste eiwitshakes van 2021, dit is de top 6!

De beste eiwitshakes van 2021, dit is de top 6!

In de verzadigde markt van voedingssupplementen is het moeilijk om kwalitatieve goede producten te onderscheiden van kwalitatief minder goede producten. Dit is ook bij eiwitshakes het geval, daarnaast zijn ze in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Daarom hebben wij de beste eiwitshakes van 2021 voor je op een rij gezet!

Waar moet je op letten bij het vinden van de beste eiwitshakes van 2021? Dat is voor iedereen verschillend, het gaan namelijk om de eisen die je als individu aan het product stelt. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten eiwitten, daarom heb we de beste eiwitshakes opgedeeld in de volgende categorieën:

  • Beste overal eiwitshake
  • Beste voedingswaarden
  • Beste smaak
  • Beste prijs/kwaliteit
  • Beste Caseïn eiwitshake
  • Beste vegan eiwitshake

Voedingswaarden
Smaak
Prijs
Mengbaarheid
Branding

4/5
4/5
4/5
4/5
4/5

Critical whey is de beste overal eiwitshake verkrijgbaar. Deze eiwitshake scoort op alle punten goed. Dit product is laag in vet en suiker en bestaat uit een mix van whey concentraat en whey isolaat. De smaak is lekker, maar niet echt romig. Dit komt omdat deze eiwitshake erg weinig vetten bevat. Applied nutrition is wereldwijd een groot merk en is gevestigd in de UK. Ze hechten veel waarde aan de kwaliteit van het producten, dit laten ze zien door elke hun producten te voorzien van het Informed sport keurmerk. De prijs van deze eiwitshake is gemiddeld, voor €28,- krijg je 30 shakes. 

Voedingswaarden
Smaak
Prijs
Mengbaarheid
Branding

5/5
4/5
3/5
5/5
4/5

Iso-XP wint in de categorie “beste voedingswaarden” bij de beste eiwitshakes van 2021. ISO-XP bevat namelijk 0 gram vetten, 0 gram suiker en nagenoeg vrij van lactose (0.1 g)! Deze eiwitshake bestaat uit 100% whey isolaat, de schoonste vorm whey eiwitten. Sommige mensen krijgen van normale eiwitshakes klachten in de darmen of op de huid, de samenstelling zorgt ervoor dat dit bij ISO-XP bijna nooit het geval is! ISO-XP is verkrijgbaar is funky flavours en zijn allemaal met chocolade smaak. De smaak is lekker maar ook redelijk vlak doordat er geen vetten in zitten. De poeder van ISO-XP is erg fijn en daardoor heel goed mengbaar met water en melk. Dit is net als critical whey een product van Applied nutrition. Whey isolaat is vaak duurder dan whey blends en lijkt daardoor aan de dure kant. Voor €34,- krijg je 30 shakes, dat is een redelijk gemiddelde prijs voor whey isolaat.  

Voedingswaarden
Smaak
Prijs
Mengbaarheid
Branding

4/5
5/5
2/5
5/5
5/5

Ghost Lifestyle is een merk uit de US die vooral bekend is van fitness youtubers zoals Christian Guzman en Maxx Chewning. Ghost wil de supplementen industrie veranderen met  producten die een ‘wauw experiënce’ geven. Ze gebruiken bijvoorbeeld echte stukjes marshmellow in hun eiwitshakes! Dit geeft aan dat er bij Ghost wordt nagedacht over de producten en branding, dit heeft geleid tot de lekkerste eiwitshakes in de game! De voedingswaarden zijn iets minder clean, maar niet slecht te noemen. Hier heb je altijd mee te maken als je voor de beste smaak wilt gaan! Ghost staat in de markt als een premium brand en dat zie je terug in de prijs, voor €37,- krijg je 26 heerlijke shakes. 

Voedingswaarden
Smaak
Prijs
Mengbaarheid
Branding

4/5
5/5
4/5
4/5
4/5

Rule1 is een opkomend merk op de Amerikaanse markt dat sterk aan populariteit wint. Rule1 heeft zichzelf gespecialiseerd in eiwitshakes en maakt het product op het gebied van branding toegankelijk voor een grote groep mensen. Deze whey blend van Rule1 heeft een goede balans tussen voedingswaarden en smaak. Er is een groot aanbod van smaken beschikbaar die allemaal lekker zijn. Hierbij zijn de voedingswaarden gewoon wat je van een kwalitatief goede whey blend kan verwachten. Voor slechts €25,- per 28 servings haal je goede kwaliteit eiwitshakes in huis. 

Voedingswaarden
Smaak
Prijs
Mengbaarheid
Branding

4/5
4/5
4/5
4/5
4/5

100% Caseïn bestaat volledig uit Micellar Caseïne eiwitten. Dit zijn eiwitten die langzaam in het lichaam worden opgenomen. Dit is ideaal om voor het slapen in te nemen. De langzame eiwitten geven het voordeel dat je lichaam gedurende 7 uur over voldoende eiwitten beschikt, dit zorgt voor beter spierherstel en opbouw. De 100% Caseïn eiwitshake van Applied nutrition bevat naast 25,2 gram eiwitten een “digestive enzymes” blend die bijdraagt aan een goede spijsvertering. De prijs van dit product in de markt is gemiddeld te noemen, voor €36,- krijg je 60 Caseïne shakes.

Voedingswaarden
Smaak
Prijs
Mengbaarheid
Branding

4/5
5/5
2/5
4/5
5/5

Vegan eiwitshakes worden steeds populairder en geven enkele voordelen. Ze zijn volledig plantaardig en hierdoor wordt het eenvoudiger voor veganisten om aan hun eiwitbehoefte te komen. Daarnaast krijgen sommige mensen een reactie op hun darmen of huid van whey eiwitten, plantaardige eiwitshakes zijn hierbij een goede oplossing. Het probleem is echter dat de smaak van vegan eiwitshakes vaak vies is, maar het is Ghost gelukt om een lekkere vegan eiwitshake te ontwikkelen. Bij Ghost whey krijg je 28 plantaardige eiwitshakes voor €37,-. 

Met bovenstaande producten is de kans groot dat je een eiwitshake vindt waar jij blij van wordt. Laat ons weten in de reacties of dit artikel je geholpen heeft en wat jouw favoriete eiwitshake is.👇

Geef een reactie