Je bekijkt nu De beste eiwitshake van 2020, top 5!

De beste eiwitshake van 2020, top 5!

Ben je opzoek naar de beste eiwitshake? Er zijn veel eiwitshakes op de markt, wij helpen je door de keuze stress van je weg te nemen! Was is nou de beste eiwitshake? Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden, want iedereen stelt andere eisen aan zijn shake. Moet de eiwitshake vooral lekker smaken, of moet het product goede voedingswaarden hebben?  Wij hebben de beste eiwitshakes voor jou op een rij gezet. 

Samenstelling
Smaak
Prijs
Mengbaarheid
Branding

4/5
5/5
4/5
4/5
4/5

Rule1 is een opkomend merk op de Amerikaanse markt dat sterk aan populariteit wint. De experts hebben de whey blend van Rule1 verkozen tot de beste eiwitshake! Dit komt doordat deze eiwitshake op alle punt enorm goed scoort. De smaak is heerlijk en de voedingswaarden zijn ook nog goed, deze eiwitshake is laag in vet en suiker. Aan de prijs is ook niets geks, voor 25.00 heb je 28 servings. 

Samenstelling
Smaak
Prijs
Mengbaarheid
Branding

3/5
4/5
5/5
3/5
3/5

On a budget? Take-a-whey is de beste keuze als je weinig geld wilt uitgeven aan je eiwitshake. Zowel de samenstelling als smaak zijn prima, daarnaast is er erg veel keuze als het om smaak gaat. Bij take-a-whey heb je keuze uit maar liefst 17 smaken! De hoeveelheid eiwitten per serving ligt op 18 gram, dit is iets lager dan gemiddeld. Je krijgt echter wel 32 servings voor slechts €17.00!

Samenstelling
Smaak
Prijs
Mengbaarheid
Branding

5/5
3/5
4/5
4/5
3/5

Critical whey van applied nutrition is de beste eiwitshake als je de beste voedingswaarden wilt. Deze eiwitshake bevat 21 gram eiwitten per serving en is erg zuiver. Dit wil zeggen dat er nagenoeg geen vetten en suikers inzitten, zit zorgt ervoor dat deze eiwitshake wat lager in calorieën is. Bij aplied nutrition staat kwaliteit voorop, deze eiwitshake is daarom voorzien van het informed sport keurmerk. Een pot van 900 gram met 30 servings kost €28.00.

Samenstelling
Smaak
Prijs
Mengbaarheid
Branding

4/5
5/5
2/5
5/5
5/5

Ghost lifestyle is een bekend fitness lifestyle brand, onder andere bekend van fitness youtubers zoals Christian Guzman & Maxx Chewning. Ghost onderscheidt zich van andere merken door unieke smaken op de markt te brengen. De smaken van Ghost zijn heerlijk, dit mag je dan ook verwachten voor deze prijs. De prijs is wat hoger dan gemiddeld, maar hiervoor krijg je wel een heerlijke eiwitshake van een premium brand. Ghost geeft je 28 servings voor €37.00.

Samenstelling
Smaak
Prijs
Mengbaarheid
Branding

4/5
4/5
3/5
4/5
3/5

ISo surge is de whey isolaat eiwitshake van het merk mutant. Mutant richt zich in de markt voornamelijk op hardcore bodybuilders. Deze isolaat eiwitshake is erg hoog in eiwit, je krijgt namelijk 25 gram eiwitten per serving. ISO surge is verkrijgbaar in lekkere 8 smaken. Uit een pot van 727 gram haal je 23 servings. Je haalt je pot ISO surge in huis voor €29.00, hiermee heeft iso surge een goede prijs/kwaliteit verhouding.