Je bekijkt nu Buiten personal training in Groningen, let’s go!

Buiten personal training in Groningen, let’s go!

De sportscholen moeten helaas nog even gesloten blijven, maar gelukkig mag er buiten weer training gegeven worden! Daarom geven wij vanaf nu buiten personal training in Groningen! Het is van groot belang voor je mentale en fysieke gezondheid om in deze tijd te blijven sporten! Wacht niet tot de sportscholen weer open gaan, maar begin met trainen in de buitenlucht!

Waarom buiten trainen?

Sportscholen moeten volgens het huidig besluit van de overheid tot 1 september gesloten blijven. Vanaf 11 mei mag er echter gelukkig wel weer buiten personal training gegeven worden. Het is belangrijk om niet stil te blijven zitten en te wachten tot de sportscholen weer open kunnen. Begin nu met werken aan je fysieke met mentale gezondheid!

Effectief buiten trainen

Ook buiten kan gewoon effectief getraind worden. Er zijn verschillende manieren om je trainingsimpuls zwaar genoeg te maken. Denk hierbij aan het aantal herhalen, de time under tension, het aantal sets en de rust tussendoor. Bij de training maken we gebruik van een workout park in de Groningen en nemen wij eigen materiaal mee zoals weerstandsbanden, barbell, dumbell, kettlebell en een bankje. Hierdoor kun je zelfs met materiaal trainen die je normaal gesproken de sportschool zou gebruiken!

Verantwoord buiten trainen i.v.m. corona

Wij geven buiten personal training volgens de richtlijnen van het RIVM.  Wij houden altijd 1.5 meter afstand en raken het materiaal waar jij mee aan het sporten bent niet aan. Na gebruik worden de materialen gedesinfecteerd voor de volgende sporter. 

Gratis buiten personal training

Wil jij graag beginnen met buiten personal training? Wij willen dat je niet langer wacht, dat is namelijk beste is voor jouw mentale en fysieke gezondheid. Plan hier gratis je eerste buiten personal training 👇

[wpforms id="3256" title="false" description="false"]