Lidmaatschappen beschikbaar
1000

HUIDIGE MEMBERSHIP CAP BIJNA BEREIKT!

MAXIMAAL 1000 LEDEN TOT DE UITBREIDING KLAAR IS!

Lidmaatschappen beschikbaar
1000

HUIDIGE MEMBERSHIP CAP BIJNA BEREIKT!

MAXIMAAL 1000 LEDEN TOT DE UITBREIDING KLAAR IS!

Dé Sportschool in Groningen

Push en Pull is dé sportschool van Groningen. Gevestigd aan de Oude Ebbingestraat 44 in het centrum van Groningen, bieden wij een unieke gym voor zowel beginners als gevorderden. Push & Pull is niet zomaar een sportschool, wij zijn een community voor krachttraining liefhebbers. Het is een gezellige gym waar mensen graag komen om te sporten en een plek die positieve energie geeft. Sporters en trainers stimuleren elkaar om het maximale uit zichzelf te halen.

Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in dé sportschool van Groningen!

Maximale capacitieit
89%

Dit zeggen onze leden

Testimonials

4 Video's

EENMALIG SPORTEN? GET A DAY PASS!

Ideaal voor eenmalige bezoekers of om de gym even te proberen. Je krijgt de kosten gewoon weer terug als je lid wordt!

kunnen we je hiermee helpen?

“Een sportschool moet een gezellige plek zijn waar mensen graag komen om te sporten. Een plek die positieve energie geeft, mensen verbind en stimuleert om het maximale uit zichzelf te halen.” Met die gedachte is Push & Pull ontstaan. Wij bieden de juiste omgeving, apparatuur & advies om met krachttraining aan de slag te gaan zodat jij fysiek en mentaal op je sterkst bent!

De beste sportschool van groningen

500+ reviews met 5 sterren!

Meer dan 500 bezoekers hebben Push & Pull beoordeeld met 5 sterren op google! Dit maakt ons de best beoordeelde sportschool op google. Wij proberen ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij Push & Pull en een prettige sportervaring te bieden. Volgens ons lukt dit aardig, dat blijkt in ieder geval uit de reviews van onze bezoekers.

Dutch Fitness Awards

Wij zijn enorm trots dat we de prijs "Beste sportschool van Groningen" van de Dutch Fitness Awards 2022 en 2023 in ontvangst hebben mogen nemen! Als lokale sportschool in Groningen, die niet onderdeel is van een grote keten, worden we enorm gewaardeerd door onze leden. De combinatie van de goede sfeer, persoonlijke benadering en de beste apparatuur maakt dat we deze mooie prijs hebben gewonnen.

Ons aanbod

Push & Pull staat voor een quality gym voor krachttraining liefhebbers. Je vindt daarom bij ons niet alleen de beste apparatuur voor krachttraining, maar ook gespecialiseerde personal trainers en een supplement store met alles wat je nodig hebt om je krachttraining te ondersteunen. Ook vind je binnen onze gym een fysiotherapeut gespecialiseerd in krachttraining blessures. Verder is het bij ons gemiddeld 50% minder druk dan andere gyms. Dit komt onder andere omdat we geen groepslessen aanbieden waar tegelijkertijd grote groepen sporters aan deelnemen. Zo is er meer ruimte om jou te laten werken aan jouw health goals.

Abonnementen

Weet je zeker dat jouw fitness journey niet tijdelijk is? Sluit dan een abonnement af voor een jaar. Daarmee kan je onbeperkt sporten binnen onze ruime openingstijden en ben je voordeliger uit. Verblijf je tijdelijk in de stad, of wil je je om een andere reden niet meteen binden aan een jaarabonnement? Ook dan kun je gebruikmaken van onze sportschool in Groningen centrum, door een flex abonnement te nemen. Dit abonnement biedt je de mogelijkheid maandelijks op te zeggen voor uiterste flexibiliteit.

DE VOORDELEN VAN ONZE SPORTSCHOOL IN HET CENTRUM VAN DE STAD GRONINGEN

Push & Pull onderscheidt zich ten opzichte van andere sportscholen op een aantal vlakken: We bieden topapparatuur van merken als Nautilus, panatta, prime, stairmaster, stair trac & Rogue. Zo kan jij je fitness doelen optimaal nastreven. Wij zijn een kleinschalige sportschool die zich daarmee onderscheidt van de grote ketens in Groningen. Bij ons géén massa’s mensen maar wél medesporters die ook serieus trainen. Ook uniek is onze supplementen winkel. Hier koop je de beste en lekkerste sportsupplementen. Lekker voor na je training, of om thuis te gebruiken. Onze ruime openingstijden maken het makkelijk om aan je doelen te werken. We zijn 7 dagen per week geopend, zodat je kunt trainen wanneer het jou uitkomt. Ben je écht fanatiek en wil je je grenzen steeds verder verleggen? Dan kun je deelnemen aan meets, waarin je kunt testen wat je maximale squat, benchpress of deadlift is. Ben je al enthousiast? We zien je graag in onze gym!

kom sporten bij Push & Pull

Fitness in Groningen doe je bij Push & Pull. Onze sportschool is dé plek wanneer je op zoek bent naar een gezellige plek die je stimuleert om je doelen te behalen. Waar bij andere sportscholen je progressie stopt, helpen wij jou naar een nog betere versie van jezelf! Wacht dus niet langer en meldt je aan.

Liever vandaag nog aan de slag? Dat kan door een kijkje te nemen in onze sportschool of door een proefles te nemen om de sfeer echt te proeven. Wij hopen je snel te zien in jouw nieuwe sportschool in Groningen.